Hem » Bli medlem och gå på artroskurs
Kvinna som tränar

Bli medlem och gå på artroskurs

Vad roligt att du intresserar dig för kursen ”Att leva med artros”! Med ett medlemskap i Reumatikerförbundet öppnas möjligheter! Under det senaste året har vi satsat mycket på vår gemensamma digitala mötesplats Inloggad för att kunna erbjuda våra medlemmar flera olika möjligheter att delta digitalt på sina egna villkor. Artroskursen är en av möjligheterna.

Ett medlemskap i Reumatikerförbundet kostar 250 kronor för ett år. Vi hoppas att du vill utforska alla möjligheter på Inloggad, och andra förmåner som medlemstidningen Reumatikervärlden som bjuder dig på det allra senaste inom forskningen och inblickar i hur det är att leva med en reumatisk sjukdom.

Du kan även prova på ett träningsprogram framtaget av Reumatikerförbundets Elin Löfberg som är fysioterapeut och Rickard Sjöberg som guidar dig genom åtta veckors program. Är du sugen på att prova hälsosam kost? Det finns det också en ett helt program för.

Du är nu bara ett par klick närmare ett medlemskap. Du kommer när du har registrerat dig att omedelbart få tillgång till kursen och allt det som erbjuds på Inloggad. Sedan har du närmare ett år på dig att bestämma dig för om du vill fortsätta som medlem, och det är vi övertygade om att du vill!

Registrera dig som medlem genom att klicka på knappen nedan!

Varmt välkommen som medlem in på Inloggad!

Prova på ett avsnitt från kursen Att leva med artros – innan du bestämmer dig!