Hem » Nyheter » Att leva med gikt – webblansering idag

Att leva med gikt – webblansering idag

Inför Internationella reumatikerdagen har Reumatikerförbundet tagit fram omfattande information om gikt på sin hemsida som ger kunskap och lotsar personer rätt i vården. För att på ett enkelt sätt öka kunskapen om sjukdomen och erbjuda den som är drabbad tillförlitlig information.

”Jag blir glad om patienter, som ett resultat av vår kunskapssatsning, pratar om förbyggande läkemedelsbehandlingar med sina läkare. Det är mycket värt särskilt som gikt är en av de mest underbehandlade sjukdomarna i svensk sjukvård.”

– Lotta Håkansson, ordförande Reumatikerförbundet.

Här finns: Att leva med gikt

Bli medlem

Bli medlem!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till information om din diagnos och hur det är att leva med den. Du håller dig uppdaterad om den senaste forskningen och stödjer samtidigt arbetet med att förbättra villkoren för alla reumatiker.

Bli medlem

Mer kunskap och andras erfarenheter hittar du på Inloggad – Reumatikerförbundets exklusiva webb bara för medlemmar! Här kan du ta del av bland annat träning och kosttips. Det kostar 250 kronor per år och ger dig en rad medlemsförmåner som Reumatikervärlden. Välkommen!

Facebook-kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *