Hem » Nyheter » Bli medlem och få chansen att få en signerad bok av Nicole Falciani

Bli medlem och få chansen att få en signerad bok av Nicole Falciani

Nicole Falciani är en av de över en miljon människor i Sverige som lever med reumatism. I sin bok som släpps på Internationella Reumatikerdagen idag, den 12 oktober berättar hon sin historia. Bland de som blir medlemmar under oktober och november lottar vi ut ett antal signerade exemplar av Nicoles nya bok.

När Nicole Falciani var sex år gammal märkte hon och hennes föräldrar att något inte var som det skulle – men det skulle ta ytterligare sex år innan hon fick diagnosen reumatism, en kronisk sjukdom hon delar med över en miljon svenskar. I boken berättar hon sin egen historia och delar dessutom med sig av tips, pepp och vägledning för andra eller närstående i samma situation.

Jag har valt att skriva den här boken om reumatism då sjukdomen är en enormt stor del av mitt liv. Jag har varit sjuk sedan jag var sex år gammal och jag vill uppmärksamma denna kroniska, osynliga sjukdom. Jag vill visa att ingenting är omöjligt trots att man är sjuk. Det kan absolut vara ett hinder, och vägen är inte alltid spikrak, men det går om man vill.

En hälsning från Nicole

Du som redan är medlem kan köpa den till ett rabatterat medlemspris inne på inloggad. Logga in!

Bli medlem nu och var med i utlottningen av Nicoles bok!

Bli medlem!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till information om din diagnos och hur det är att leva med den. Du håller dig uppdaterad om den senaste forskningen och stödjer samtidigt arbetet med att förbättra villkoren för alla reumatiker.

Bli medlem

Mer kunskap och andras erfarenheter hittar du på Inloggad – Reumatikerförbundets exklusiva webb bara för medlemmar! Här kan du ta del av bland annat träning och kosttips. Det kostar 250 kronor per år och ger dig en rad medlemsförmåner som Reumatikervärlden. Välkommen!

Facebook-kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *