Hem » Bli medlem » Medlemsförmåner och rabatter

Medlemsförmåner och rabatter

Som medlem i Reumatikerförbundet har du tillgång till olika förmåner och rabatter. Medlemmar har tillgång till ett rikt föreningsliv som erbjuder aktiviteter och social gemenskap. En av förmånerna är Reumatikervärlden som kommer i din brevlåda sex gånger om året.

För att få tillgång till rabatter behöver du en kod för att visa att du är medlem, du hittar sådan information när du loggar in på medlemswebben: Inloggad.

Bli medlem!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till information om din diagnos och hur det är att leva med den. Du håller dig uppdaterad om den senaste forskningen och stödjer samtidigt arbetet med att förbättra villkoren för alla reumatiker.

Bli medlem

Det kostar 250 kronor per år och ger dig en rad medlemsförmåner som Reumatikervärlden. Välkommen!

Urval av våra medlemsförmåner och rabatter

Samlingsförsäkring

Som medlem i Reumatikerförbundet, dess föreningar och distrikt är du olycksfallsförsäkrad om du deltar i vår verksamhet. Det kan vara på medlemsmöten, researrangemang, kurser eller liknande. Försäkringen omfattar också resa till och från arrangemanget. Närmare information får du via Folksams lokalkontor. Läs mer på Folksams hemsida.

Medlemsförsäkring

Alla medlemmar i Reumatikerförbundet erbjuds att teckna en förmånlig olycksfallsförsäkring

Det borde vara en självklarhet att kunna köpa en vanlig försäkring. Men vi vet att det kan vara både dyrt, krångligt och ibland omöjligt för den som har en kronisk reumatisk sjukdom att få just den försäkring som behövs. Det tycker vi är orättvist. Därför kommer vi ta fram och erbjuder försäkringar som särskilt passar reumatiker. Läs mer om försäkringen här: reumatikerforsakring.se

Medlemsrabatter

Som medlem har du rabatter hos olika företag. Kom också ihåg att även Reumatikerföreningen kan ha ordnat rabatter med lokala handlare på din ort. Hör efter med den förening som du tillhör.

Resor och hotell

Scandic Hotel
Scandic hotels hemsida.  Generell gäller 10 procent rabatt på ordinarie priser. Vid veckoslut och under sommaren finns särskild prislista. Fråga efter handikappanpassade rum! Övrig information ges av det lokala Scandichotellet. Då bokning sker ska du ange en avtalskod (OBS du måste vara inloggad medlem för att kunna följa den här länken).

Viking Line
Erbjudande om konferenspaket för reumatikerföreningar och distrikt.

Diverse hjälpmedel

Icebugg

Reumatikerförbundet har inlett ett samarbete med det svenska skoföretaget Icebug. Icebug tillverkar sköna skor och kängor, och är framförallt kända för sina dubbade skor som ger fantastiskt grepp på snö och is. Logga in och ta del av den exlusiva länken du behöver för att utnyttja erbjudandet. Reumatikerförbundet har inlett ett samarbete med det svenska skoföretaget Icebug. Icebug tillverkar sköna skor och kängor, och är framförallt kända för sina dubbade skor som ger fantastiskt grepp på snö och is.

Som medlem i Reumatikerförbundet har du 20% på hela Icebugs sortiment, som innefattar både dubbade och odubbade skor. Icebug har valt ut några skor som är särskilt lämpliga för oss reumatiker. Logga in och ta del av erbjudandet här: inloggad.reumatiker.se/medlemsrabatt-pa-icebug/

Etac hjälpmedel

Etac-butikens webbshop  Telefon 0371-587300 (Sverige) 
Som medlem i Reumatikerförbundet får du 15 procent rabatt på Etacs ordinarie priser. Etac erbjuder produkter och hjälpmedel för personer med nedsatt rörelseförmåga. Produkter har utvecklats i nära samarbete med etablerade designers samt vårdpersonal och användare. Medlemskap i Reumatikerförbundet ska styrkas genom att ange organisationstillhörighet (förkortning RF) vid köpet.

Må väl produkter
10–20 procent rabatt på täcken, bäddmadrasser, kuddar i Kashmirull, lammull och Merinolamm. 
Telefon 019-56 06 10 

Medisox

På Prosox strumpor får du 10 procent rabatt (minst 3 par). Prosoxstrumpan sitter uppe utan tryck och har inga sömmar eller veck som kan orsaka skavsår. Läs mer på: Medisox eller ring 0121-15940