Hem » För dig som… » Frågor och svar

Frågor och svar

Här finns frågor och svar gällande det material och övriga utbud vi har till er som jobbar i vården.

Om du har en fråga som inte finns med här, fyll i formuläret här

varden

Hur beställer jag material från Reumatikerförbundet?
Vi arbetar med att ta fram en webbshop som även ni som arbetar i vården kommer att kunna använda, men tills den är klar kan ni skicka en förfrågan om material via ett formulär på denna hemsida.  Här hittar du formuläret!
Kostar det något att beställa tryckt material från Reumatikerförbundet?

För reumatologklinikerna i Sverige är själva materialet kostnadsfritt, och kliniken behöver bara stå för portokostnaden för att frakta materialet från Reumatikerförbundets lager till kliniken. Andra organisationer än reumatologkliniker som vill beställa vårt material får betala självkostnadspris.

Om jag inte representerar en reumatologklinik men ändå vill beställa material, hur gör jag det?

Du kan använda formuläret på sidan Beställ material. När vi ser att ni inte är en reumatologklinik skickar vi en orderbekräftelse till er som innehåller pris på det material ni önskar beställa. Om ni godkänner priset svarar ni på orderbekräftelsen, och då startar vi igång ordern och skickar materialet till er tillsammans med en faktura.

Hur vet jag när materialet är uppdaterat?

Det står i beskrivningen för varje enskild produkt samt även inskrivet i det tryckta materialet.

Använder ni faktagranskare?

Ja. Reumatikerförbundet låter faktagranska allt patientinformationsmaterial.

Hur får jag information om nya produkter?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i formuläret till höger. Vi skickar ut ca 4 nyhetsbrev per år med information om när nya produkter lanseras eller uppdateras.

Bör jag hänvisa patienter till denna sida?

Denna sida är riktad till dig som arbetar i vården. I dagsläget skickar vi tyvärr inte ut material till privatpersoner, men vi har gott om patientinriktad information här på vår hemsida, så hänvisa gärna dina patienter till  reumatiker.se.