I Sverige lever mer än en miljon barn och vuxna med en reumatisk sjukdom. Tillsammans kan vi skapa ett bra liv för alla reumatiker och hitta lösningen på reumatismens gåta.

Behöver du oss?

Som medlem i Reumatikerförbundet har du tillgång till en stor och spännande gemenskap. Vi finns i hela Sverige och vi finns för dig!

Du får tillgång till fördjupad kunskap, medlemstidningen Reumatikervärlden, de senaste forskningsrönen, möjlighet att utbyta erfarenheter med andra medlemmar och mycket mer.

Vi finns i formen av fysiska föreningar runt om i hela Sverige, men vi träffas också i olika digitala grupper via vår gemenskap på nätet – Inloggad. Här kan du gå kurser, få recept, träningstips och prata med andra som är i samma eller liknande situation som du själv.

Att vara medlem i Reumatikerförbundet kostar 250 kronor/år. Du kan också välja att betala per månad, och då är kostnaden 21 kr/månad (om du betalar med autogiro). Det är mindre än vad tre citroner kostar idag.

Bli medlem genom att klicka in dig med knappen till formuläret där du registrerar dig.

Berättelser från våra medlemmar

Här kan du läsa några av våra medlemmars berättelser om hur det är att leva med reumatism och vad ett medlemskap i Reumatikerförbundet betytt för dem.

Vi behöver dig!