Hem » Nyheter » Nytt på Inloggad – hur mår dina fötter?

Nytt på Inloggad – hur mår dina fötter?

Reumatikerförbundets medlemswebb Inloggad finns för dig som lever med en reumatisk sjukdom och är medlem i förbundet. Som medlem har du tillgång till tips, fördjupad kunskap och kurser om kost, träning och egenvård.

Just nu under ”tema fötter” vägleder fysioterpeuten Elin Löfberg om våra fötter som är en av kroppens viktigaste delar. Hur dina fötter mår och hur fötterna kan hantera belastning och tryck är helt avgörande för hur lederna längre upp i kroppen påverkas, så som tex dina knän, höfter och rygg. För att ge bästa förutsättningar för att må så bra som möjligt gäller det att ta sig en funderare på ”vad du har på fötterna”.

Är du medlem? Logga in här! Om du inte loggat in tidigare så skapar du ett konto, instruktioner finns påsidan.

Vill du ta del av Inloggad? Bli medlem här!

Tema fötter


Bli medlem!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till information om din diagnos och hur det är att leva med den. Du håller dig uppdaterad om den senaste forskningen och stödjer samtidigt arbetet med att förbättra villkoren för alla reumatiker.

Bli medlem

Mer kunskap och andras erfarenheter hittar du på Inloggad – Reumatikerförbundets exklusiva webb bara för medlemmar! Här kan du ta del av bland annat träning och kosttips. Det kostar 250 kronor per år och ger dig en rad medlemsförmåner som Reumatikervärlden. Välkommen!

Facebook-kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *