Postkodlotteriet

Hela överskottet från Svenska Postkodlotteriet går till ideella organisationer.

Postkodlotteriet drivs av företaget Novamedia Sverige AB, på uppdrag av Svenska Postkodföreningen. Svenska Postkodföreningen är en ideell förening, där alla organisationer som är förmånstagare, det vill säga vi som får ta del av överskottet, är medlemmar.

Allt överskott som Svenska Postkodföreningen gör delas ut till medlemmarna, för närvarande 56 organisationer, som alla arbetar för en bättre värld för människor, djur och miljö. Klicka här om du vill se alla organisationer som får ta del av överskottet.

Reumatikerförbundet har fått drygt 75 miljoner sedan 2009

2019 firade Reumatikerförbundet tioårsjubileum som förmånstagare i Postkodlotteriet. Under dessa år har vi tagit emot 75 710 514 kronor. Här nedan är en film från 2019 där Postkodlotteriets Rickard Sjöberg intervjuar förbundsordförande Lotta Håkansson bland annat om vad förbundet ska göra med de 6 650 000 kronor som vi fick 2019.

Reumatikerförbundet firar 10 år med Svenska Postkodlotteriet. I en intervju med Rickard Sjöberg berättar Lotta Håkansson, förbundsordförande, vad anslaget från Postkodlotteriet betyder för Reumatikerförbundet. #postkodeffekten

Publisert av Reumatikerförbundet Onsdag 17. april 2019

Läs mer om Postkodlotteriet på deras hemsida.

DU MISSAR VÄL INGET INTRESSANT?

Prenumerera på nyhetsbrevet!