Hem » Nyheter » Reumatikerförbundets kanslipersonal jobbar hemifrån

Reumatikerförbundets kanslipersonal jobbar hemifrån

På Folkhälsomyndighetens pressmöte idag uppmanades alla som kan arbeta hemifrån att göra det, speciellt om man finns i Stockholmsregionen.

Av denna anledning har Reumatikerförbundet beslutat att stänga förbundskansliets kontor i Stockholm, och från och med imorgon tisdag 17 mars kommer all personal att arbeta hemifrån.

– Vi vill såklart göra det vi kan för att stoppa spridningen av coronaviruset, och att på det sättet minska trycket på sjukvården och öka möjligheterna till att de som är i behov av vård kan få det, säger Lotta Håkansson, ordförande i Reumatikerförbundet.

Verksamheten fortsätter!

– Men det handlar inte om att stänga verksamheten, säger generalsekreterare Stina Nordström. Vi kommer att fortsätta vårt arbete och de flesta av våra funktioner kommer att vara igång, även om de inte hanteras från vårt kontor.

Vi har påbörjat vårt digitaliseringsarbete, och även om det innebär en del utmaningar att få allt att fungera optimalt när ingen finns på plats på kontoret, så gör de verktyg vi använder till vardags ändå att det är möjligt.

Du når oss precis som vanligt

Vi vet inte hur länge vårt kontor kommer att vara stängt, men så fort vi öppnar som vanligt igen meddelar vi det här på hemsidan!

Om du behöver nå oss på förbundskansliet kontaktar du oss precis som vanligt via e-post eller telefon. Här finns kontaktuppgifter till oss på förbundskansliet.

Har du frågor om vaccin och covid-19?

Just nu får vi många frågor om vaccin och covid-19. Vi ger inte medicinska råd i enskilda fall. Kontakta den mottagning där du behandlas för råd som gäller för dig.

 

Den information vi kan ge är allmän och du kan läsa dem här: Information om corona och vaccinationer.  Har du en mer generell fråga om reumatiska sjukdomstillstånd är du varmt välkommen att höra av dig till vår frågelinje. Kontaktuppgifter hittar du här: Reuma direkt


Mer information
hittar du alltid på Folkhälsomyndigheten och 1177.se

Facebook-kommentarer