Hem » Nyheter » Sju miljoner anledningar att hoppas på ett bra år

Sju miljoner anledningar att hoppas på ett bra år

I dag har Reumatikerförbundet fått ta emot den enorma summan på sju miljoner kronor från Postkodlotteriet. Otroligt mycket pengar som verkligen kommer till nytta. Tack alla lottköpare för #postkodeffekten och tack Postkodlotteriet för alla möjligheter som pengarna ger för vårt arbete.

Så här glada blir medlemmarna Gun och Cecilia som bassängbadar i Stockholm! En av många aktiviteter som lokalföreningar runt om i landet driver. Foto: Felicia Yllenius.

Stina Nordström, generalsekreterare, menar att Postkodlotteriets årliga utdelning är ett viktigt bidrag till ett långsiktigt och brett informations- och stödarbete.

– Reuma Direkt svarar på frågor om reumatism från alla – inte bara medlemmar. Vi har dessutom aktiva distrikts- och lokalföreningar i hela landet samt diagnosföreningar för några specifika sjukdomar. De jobbar också med information och stöd på olika sätt, säger hon.

Läs hela pressmeddelandet: www.mynewsdesk.com

Foto: Felicia Yllenius

Postkodlotteriets pressmeddelande: Tack vare dig!
Det går bra för den som vill att kika på dagens sändning här: Postkodlotteriets Årliga Utdelning
#postkodeffekten #postkodlotteriet

Postkodeffekten

Nästan en miljon människor i Sverige är med i Postkodlotteriet och betalar för en lott varje månad. Detta genererar ett överskott som går till ideella organisationer.

Läs mer om Postkodeffekten!

Facebook-kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.