Ditt testamente ger liv åt kommande generationer och din omtanke lever vidare länge!

Att skriva ett testamente är att uttrycka sin vilja för framtiden, en personlig önskan som lever vidare efter din bortgång och blir din garanti för att dina tankar och önskemål blir till handling. Du kan välja att testamentera pengar till enskilda personer, och du kan testamentera till en organisation som arbetar för något som du tycker är viktigt.

Testamenterade tillgångar är en mycket viktig och stor del av de gåvor som ges till Reumatikerförbundet. Genom att testamentera till Reumatikerförbundet ger du ett ovärderligt stöd till vårt arbete med att sprida kunskappåverka politiker och beslutsfattare, ge stöd till reumatologisk forskning och ge stöd till personer som lever med reumatisk sjukdom. 

När du väljer att inkludera Reumatikerförbundet i ditt testamente är det viktigt att uppge vårt organisationsnummer, 802002-7838

Om du vill att dina pengar ska gå till något specifikt ändamål måste du ange det i ditt testamente. I annat fall används pengarna där de behövs bäst.

Reumatikerförbundet har 90-konton och testamenterade tillgångar kan tryggt sättas in på konto Bg 900-3195 eller Pg 90 03 19-5.

Önskar du mer information om att skriva testamente kan du kontakta oss via epost [email protected] eller ringa oss på 08 505 805 00.

Andra sätt att ge

DU MISSAR VÄL INGET INTRESSANT?

Prenumerera på nyhetsbrevet!