Testamentera

 En gåva för framtiden

Ditt testamente är värdefullt för kommande generationer och din omtanke lever vidare länge. Skriv direkt online eller boka ett rådgivande möte först.

Lawly och Reumatikerförbundet gör det enkelt för dig att skriva ett testamente

Testamenterade tillgångar är en mycket viktig och stor del av de gåvor som ges till Reumatikerförbundet.

Genom att testamentera till Reumatikerförbundet ger du ett ovärdeligt stöd för vårt arbete med att sprida kunskap, påverka politiker och beslutsfattare samt bidra till forskningen. Genom vårt samarbete med juristbyrån Lawly kan du enkelt gå från god tanke till god handling. Du kan vara trygg med att vi förvaltar din gåva på bästa sätt.

Med hjälp av Lawlys digitala tjänst kan du enkelt skriva ett personligt anpassat och juridiskt korrekt testamente. Om det uppstår några frågor medan du fyller i testamentet finns deras jurister tillgängliga i chatten eller via telefon. Du kan också boka ett rådgivande möte innan du sätter igång.

Det går bra att testamentera aktier, kontanter, fondandelar, fastigheter, bostadsrätter och värdeföremål. Gåvor som vi får genom testamenten gör det möjligt för oss att kunna finansiera viktig reumatologisk forskning och att fortsätta vår kamp för ett bra liv för alla reumatiker.

Samarbetet med Lawly innebär att det inte kostar dig något att upprätta ditt testamente. Klicka på knappen nedan och svara på några frågor om dig och hur du vill fördela ditt arv. Det hela tar mindre än 10 minuter att besvara.

En testamentesgåva Reumatikerförbundet är en gåva till dem som kommer efter oss. Alla gåvor är välkomna. Så lite som någon procent av din kvarlåtenskap kan göra stor skillnad.

Så här fungerar det

Skriv ditt testamente online

Upprätta ett juridiskt korrekt testamente kostnadsfritt med Lawlys digitala tjänst.

Du kan också få svar på dina frågor först. Boka ett samtal och få 15 minuters rådgivning med en jurist.

Om Lawly

Lawly är en digital juristbyrå specialiserade inom familjerätt och testamenten. Med hjälp av deras tjänst kan du enkelt skriva ett personligt anpassat och juridiskt korrekt testamente på din dator, läsplatta eller mobil. Om det uppstår några frågor medan du fyller i testamentet finns deras jurister tillgängliga i chatten eller via telefon.

Frågor och svar

Kontakt