Ungefär tre citroner kostar medlemskapet i månaden.

Vad kostar medlemskapet?

Tre citroner i månaden

Att vara medlem i Reumatikerförbundet kostar 250 kronor/år. Du kan också välja att betala per månad, och då är kostnaden 21 kr/månad (om du betalar med autogiro). Det är mindre än vad tre citroner kostar idag.

Om ni är fler i ert hushåll har vi familjemedlemskap med lite rabatterat pris:

  • Om ni är två personer kostar det 350 kr för er båda (29 kr/månad via autogiro)
  • Om ni är tre personer eller fler kostar det 400 kr (34 kr/månad via autogiro)

Betald medlemsavgift öppnar upp för aktiviteter

För att kunna delta i föreningsaktiviteter behöver din medlemsavgift vara betald. Det kan till exempel vara en förutsättning för att du ska kunna delta i en bassängträning din förening anordnar.

Medlemsavgiften betalas per kalenderår, och vi skickar ut inbetalningskort i slutet av året för det kommande årets medlemsavgift.

Unga Reumatiker

Om du är upp till 30 år och blir medlem i Reumatikerförbundet kan du samtidigt välja att bli medlem i Unga Reumatiker. Det kostar inget extra!

Du kan bli medlem i Unga Reumatiker även om du redan är familjemedlem. Ring eller mejla oss så ordnar vi det. Telefon: 08 505 805 00 eller [email protected]

Här kan du läsa mer om Unga reumatiker.

Medlemskap i riksförening

Det finns tre riksföreningar som du kan söka medlemskap i. Om du bara vill vara huvudmedlem och medlem i en av riksföreningarna kostar det det bara 250 kronor (huvudavgiften). Om du vill både vara med i en lokal förening och en av riksföreningarna kostar det en extra avgift på 98 kronor, du betalar då 348 kronor.

Här kan du läsa mer om riksföreningarna: