tre citroner i påse

Vad kostar medlemskapet?

Tre citroner i månaden

Att vara medlem i Reumatikerförbundet kostar 250 kronor/år. Du kan också välja att betala per månad, och då är kostnaden 21 kr/månad (om du betalar med autogiro). Det är mindre än vad tre citroner kostar idag.

Om ni är fler i ert hushåll har vi familjemedlemskap med lite rabatterat pris:

  • Om ni är två personer kostar det 350 kr för er båda (29 kr/månad via autogiro)
  • Om ni är tre personer eller fler kostar det 400 kr (34 kr/månad via autogiro)

Betald medlemsavgift öppnar upp för aktiviteter

För att kunna delta i föreningsaktiviteter behöver din medlemsavgift vara betald. Det kan till exempel vara en förutsättning för att du ska kunna delta i en bassängträning din förening anordnar.

Medlemsavgiften betalas per kalenderår, och vi skickar ut inbetalningskort i slutet av året för det kommande årets medlemsavgift.

Unga Reumatiker

Om du är upp till 30 år och blir medlem i Reumatikerförbundet kan du samtidigt välja att bli medlem i Unga Reumatiker. Det kostar inget extra!

Du kan bli medlem i Unga Reumatiker även om du redan är familjemedlem. Ring eller mejla oss så ordnar vi det. Telefon: 08 505 805 00 eller [email protected]

Här kan du läsa mer om Unga reumatiker.

Väljer du att betala ditt medlemskap med avi, swish eller kort gäller medlemsavgiften för medlemskap fram till 2022-12-31.

Om du vill börja ditt medlemskap redan nu (och slippa betala för den del av året som redan har gått) föreslår vi att du tecknar dig för autogiro. Du kan välja att betala avgiften årsvis (250 kr för en rullande 12-månadersperiod) eller månadsvis á 21 kr/månad.

HÖSTERBJUDANDE

Väljer du i stället att bli medlem och betala avgiften efter den 1 oktober, så bjuder vi på perioden oktober-december och ditt medlemskap kommer då även att gälla för hela 2023.

Ditt medlemskap räknas från det datum du har betalat in din medlemsavgift. För att delta i reumatikerföreningarnas aktiviteter behöver du ha betalat din medlemsavgift.

Är du intresserad av att bli friskvårdsledare och nyfiken på vad det skulle innebära?

Så roligt! Då ska du kontakta din lokalförening inom reumatikerförbundet och berätta om ditt intresse.

Friskvårdsledare behövs inom många olika grupper i Reumatikerförbundet, så hör med din lokalförening hur du ska göra för att komma igång.

 

Några exempel på vad en friskvårdsledare gör

-          Leder grupper i vattengympa

-          Ordnar med stavgångsgrupper

-          Kör digitala samlingar med till exempel hand, fot eller sittgympa

-          Jobbar för att medlemmar ska få mera kunskap om egenvård

-          Leder olika typer av gympagrupper

-          Har ett intresse för livsstilsfrågor och vill hjälpa andra att må så bra som möjligt

Stäng