Digitala föreläsningar på Internationella SLE/Lupus-dagen

Den 10 maj infaller Internationella SLE/Lupus-dagen. I samband med den bjuds på flera aktiviteter som är öppna att delta på för medlemmar och i mån av plats.

Den 8 maj inbjuder Riksförening för SLE till en heldag med digitala föreläsningar under en heldag den 8 maj

Dagen arrangeras för medlemmar i Riksförening för SLE, i samarbete med forskargruppen i reumatologi vid Uppsala universitet/Akademiska sjukhuset. Mer information och hur du anmäler dig hittar du på hemsidan för Riksförening för SLE

Observera att platserna är begränsade, men alla medlemmar i Reumatikerförbundet är välkomna att anmäla sig om det finns platser kvar. Kontakta föreningen om du vill anmäla dig!

Reumatikerdistriktet/föreningen i Göteborg uppmärksammar Internationella SLE-dagen den 10 maj med en digital föreläsning

Medlemmar från alla distrikt och föreningar är välkomna i mån av plats!

SLE – den röda vargen
Måndag den 10 maj kl 18.00
Föreläsare Mats Dehlin, överläkare i Reumatologi, SU Sahlgrenska, Göteborg.

Anmälan tillkansliet i Göteborg
 via e-post [email protected] eller telefon 031-24 93 00 senast fredag den 7 maj kl 15.00. Uppge din e-postadress och ditt telefonnummer vid anmälan. 
Obs! Anmäl er gärna i så god tid som möjligt då antalet platser är begränsat.

Läs mer om SLE

Är du ännu inte medlem? Bli medlem!

Bli medlem!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till information om din diagnos och hur det är att leva med den. Du håller dig uppdaterad om den senaste forskningen och stödjer samtidigt arbetet med att förbättra villkoren för alla reumatiker.

Bli medlem

Mer kunskap och andras erfarenheter hittar du på Inloggad – Reumatikerförbundets exklusiva webb bara för medlemmar! Här kan du ta del av bland annat träning och kosttips. Det kostar 250 kronor per år och ger dig en rad medlemsförmåner som Reumatikervärlden. Välkommen!

Facebook-kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du missar väl inget?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka på knappen och anmäl dig.

Välkommen!

Nej tack, en annan gång!