Kom i kontakt med en forskningspartner - Reumatikerförbundet

Kom i kontakt med en forskningspartner

Är du intresserad av att inkludera en forskningspartner till ditt forskningsprojekt så bör du ladda ner, fylla i dokumentet, Forskare söker forskningspartner och skicka till [email protected].

Information om projektet delas med alla registrerade forskningspartners och vi återkommer när vi har hittat forskningspartner(s) till projektet. 

Tänk på att försöka inkludera en forskningspartner så tidigt som möjligt i projektet. Men är projektet redan påbörjat så kan en forskningspartner fortfarande bidra, så det är inte för sent.  

Våra forskningspartners får ersättning för den tid de lägger ner på projektet. Mer information om det finns att ladda ner i dokumentet, Riktlinjer forskningspartners. Vi ser helst att ni inkluderar budget för detta och själva står för forskningspartners ersättning. Är detta inte möjligt, till exempel för att projektet är i planeringsfasen och forskningsanslag inte ännu beviljats, så står Reumatikerförbundet för den kostnaden tills det att budget finns. Vi rekommenderar därför att ni inkluderar budget för forskningspartners när ni ansöker om medel.  

Dokument  

Läs mer (på engelska) 

Länk:https://www.nihr.ac.uk/documents/briefing-notes-for-researchers-public-involvement-in-nhs-health-and-social-care-research/27371

Är du intresserad av att bli friskvårdsledare och nyfiken på vad det skulle innebära?

Så roligt! Då ska du kontakta din lokalförening inom reumatikerförbundet och berätta om ditt intresse.

Friskvårdsledare behövs inom många olika grupper i Reumatikerförbundet, så hör med din lokalförening hur du ska göra för att komma igång.

 

Några exempel på vad en friskvårdsledare gör

-          Leder grupper i vattengympa

-          Ordnar med stavgångsgrupper

-          Kör digitala samlingar med till exempel hand, fot eller sittgympa

-          Jobbar för att medlemmar ska få mera kunskap om egenvård

-          Leder olika typer av gympagrupper

-          Har ett intresse för livsstilsfrågor och vill hjälpa andra att må så bra som möjligt

Stäng