Välkommen till Reumatikerförbundet!

Reumatikerförbundet arbetar outtröttligt för reumatikers rätt till ett bra liv och söker lösningen på reumatismens gåta. Det har vi gjort sedan 1945. Ingen annan organisation har lika stor kunskap om hur det är att leva med en reumatisk sjukdom och övriga sjukdomar i rörelseorganen.

...och välkommen till vår nya webb!

Just nu håller vi på att bygga upp en användarvänlig ny webbstruktur och layout. Vi jobbar för fullt för att det ska bli färdigt, allt är inte riktigt på plats, och det kan därför hända att något inte fungerar som det ska eller att det saknas något. Har du några frågor eller synpunkter så är du varmt välkommen att höra av dig via denna sida: Har du synpunkter?

Sommartider!

Nu är det sommar och det betyder att förbundskansliet och Reuma Direkt kommer att vara sommarlediga. Läs mer här: Sommartider på förbundet

Aktuellt

Senaste från filmarkivet

Min berättelse

Hitta stöd

Din hälsa

Din hälsa är viktig för oss och därför kan du hitta en plats på webben för att du ska hitta inspiration för att ta hand om dig, träna och må bra.

Har du frågor om vaccin och covid-19?

Kontakta den mottagning där du behandlas för råd som gäller för dig.

Vi rekommenderar dig att läsa uppdaterad information om vad som gäller just nu på:  Folkhälsomyndigheten

 Har du en mer generell fråga om reumatiska sjukdomstillstånd är du varmt välkommen att höra av dig till vår frågelinje. Kontaktuppgifter hittar du här: Reuma direkt